Evenimente

Video Prezentare Europlast

https://www.youtube.com/watch?v=GMtUqrzW6cs

 

 

Europlast Romania, in calitate de expozant principal la targul international INTERVITIS INTERFRUCTA HORTITECHNICA. Târgul organizat la Stuttgart, Germany în perioada 27. - 30.11.2016, este specializat pe industria vinicola, suc și culturi speciale.

 

 

 

 

 

Pentru al 5-lea an consecutiv, compania noastra -  Europlast Romania, in calitate de sponsor principal, a fost prezenta la evenimentul international Oradea Running Day. O competiție  care ia amploare de la an la an!


 

 

Luni, 29.06.2015, in cadrul proiectului SMID Maramures, compania noastra a livrat cele 9 camioane de mare tonaj pentru transfer deşeuri si remorcile pentru transport container!

 

 

 

Compania noastra a inceput implementarea proiectului SMID Maramures. In data de 21.04.2015 a avut loc conferinta de presa de deschidere!

 

 

 

In data de 04.02.2015, la sediul Consiliului Judetean Maramures, firma noastra a semnat un contract foarte important. Multumim beneficiarului pentru increderea sa in seriozitatea si profesionalismul nostru, dovedit prin activitatea desfasurata pana in prezent.