Termeni si conditii

Termeni si Conditii

Livrarea produselor se face in termen de 3-5 zile lucratoare.

Prin introducerea datelor dumneavoastră în formularul de contact, sunteți de acord cu Politica noastră de Confidențialitate.

Când trimiteți o solicitare sau mesaj prin intermediul site-ului nostru, vă solicităm numele în calitate de persoană de contact și adresa de e-mail sau telefon/fax. Utilizăm aceste informații pentru a răspunde cererii dvs. Putem să vă trimitem un e-mail de mai multe ori după ce ați făcut o solicitare, pentru a ne asigura că am răspuns la întrebarea dvs. și pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor noștri. Nu folosim informațiile furnizate de dvs. prin formularul de contact pentru a lua decizii automate care ar putea să vă afecteze.  Menținem e-mailurile venite din solicitări timp de trei ani, după care sunt arhivate în siguranță și păstrate timp de cinci ani, când le ștergem.

Datele personale colectate nu se divulgă altor persoane.

Acord de Comunicare Comercială

Prin accesarea butonului de abonare la Newsletter ofer acordul meu pentru transmiterea de comunicare comercială din partea EUROPLAST către adresa mea de email completată în legatură cu ofertele, promoțiile, știrile și proiectele oferite de EUROPLAST.

Înțeleg că am dreptul

  • de a renunta la acordul dat
  • de a solicita modificarea datelor de contact
  • de a solicita stergerea datelor mele deținute de către EUROPLAST,

printr-o solicitare scrisă pe email la office@europlast.at sau prin telefon la numărul 0040-359-410104 sau  printr-o notificare trimisă la datele de contact ale EUROPLAST.

Prin acest acord mă oblig să mă abțin de la orice plângere sau raportare de comunicare nesolicitată (sau raportare SPAM) pentru orice comunicare din partea EUROPLAST, atât timp cât nu am apelat la renunțarea acordului dat.