Pubela 120 L

Disponibilitate: În Stoc

Preţ: 185,00 RON (Fără TVA)

Opţiuni disponibile

* Alegeti culoarea dorita pentru pubela de 120L:

Descriere Pubela 120L

- pubela gunoi volum nominal 120 l
-produs din HDPE la prima injectie
-greutate proprie: 7,6  Kg
-fabricat in conformitate cu EN 840
-certificat RAL - care atesta calitatea superioara a produselor
-culori: verde,negru,maro,albastru,rosu,galben

Pubele gunoi 120 l, Europlast Romania

 

 

Europubela 120L are un volum nominal de 120 de litri reprezinta o solutie eficienta de a depozita diverse deseuri si gunoi menajer sau de alt tip, in functie de destinatia
alease de dumneavoastra.

Cunoscuta si sub denumirea de tomberon, pubela este realizata din plastic de inalta calitate - HDPE prin injectie - cu ranforsari aditionale si dispozitiv de inclinare pentru o manipulare mai eficienta si usoara atunci cand pubela este incarcata.

Pubela / tomberonul de 120L este rezistenta la deformari, lovituri, inghet, caldura si degradare si este echipata cu roti rezistente pentru o deplasare mai facila.

Acest model de pubela este disponibila in mai multe culori. 

Culorile diferite va pot ajuta in marcarea mai eficienta a tipului de deseuri destinate fiecarei pubele pentru a obtine o eficienta mai mare in ceea ce priveste sortarea si colectarea deseurilor.

Transportul produselor este inclus in pret, pe raza oraselor/municipiilor/localitatilor unde Fan Courier detine agentie! In cazul contrar, clientul va trebui sa isi ridice marfa din cea mai apropiata agentie Fan Courier de locatia clientului! Gasiti aici lista locatiilor Fan Courier
Best Seller
Latest